2015. január 18., vasárnap

Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam - Az első nap #1

Nem is tudom hirtelen mit írhatnék, elsősorban nagyon élveztem és sok-sok mindent tanultunk már így első alkalommal. 13-an vagyunk a csoportban, szóval ez így pont elég is. Legelőször a bőrről és annak ápolásáról, a kéz csontokról volt szó, meg a bőr és eszköz fertőtlenítőt kaptuk házi feladatnak, hogy annak jobban nézzünk utána és jövő hétre tanulgassuk meg. :)
A gyakorlati részen a francia, japán és klasszikus manikűrt készítettünk. Igazából egy héten csak egyszer megyünk, szombati napokon és akkor is 9-16 óráig vagyunk ott, tehát kicsit kevés az idő.

A héten háziként még megkaptuk hogy gyakoroljunk itthon és csináljunk francia és klasszikus manikűröket családtagjainkon meg persze aki bevállalja hogy gyakoroljak a kezecskéin :)
(Itthoni gyakorolgatásom).
Sajnos nem a legtökéletesebb, de igyekszem minél hamarabb elsajátítani a technikákat és minél ügyesebben megoldani a feladatokat.

És pár nappal később :)

Azt el kell hogy még mondjam, hogy a tanfolyam ára magába foglalt egy ajándék csomagot amit így első alkalommal meg is kaptunk, a közeljövőben ezekkel a termékekkel fogunk dolgozni. Én őszintén szólva nagyon is meglepődtem, hogy mennyi mindent kaptunk. 
A következő héten már vinnünk kell az UV lámpát, úgyhogy szerintem (és elvileg az órarend szerint) zselé lakkot és műkörömépítést fogunk csinálni, már nagyon várom, hogy hogy fog menni :)

Így első alkalommal nagyon elfáradtam, és nagyon hosszú volt a nap, nagyon sok mindent tanultunk (így leírva persze nem tűnik soknak)
Ez a 9 alkalom nagyon kevés, így bele kell húznom a tanulásba, olyannak kéne lennem mint egy szivacs :) igyekszem minden csínját-bínját elsajátítani ennek a szakmának és remélhetőleg hamarosan ebben is dolgozhatok.

Köszönöm, hogy velem tartottatok és hogy olvastatok!
Viki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése